Modele pllaka per banjo

Pamja natyrale që JEP mermeri do të vazhdojë të jetë ndër më të pëlqyerat gjatë Vitit 2018! Ideja për të sjellë natyrën Brenda dyerve të shtëpisë vous bën të ndiheni më afër SAJ dhe më të relaksuar në Ambientet Tona. Ja PSE materiale të Tilla janě përdorur më shpësh në Ambientet e tualetit ku shpesh e përdorim për tu shtendosur pas një dite të gjatë Pune. Nga të Errësira llojet e gurëve që Mund të zgjedhim, mermeri është më i pëlqyer, ndoshta për shkak të linjave që ka dhe nga sa i lëmuar duket ai në prekje…… Duke u rritur në popullaritet gjatë viteve të Fundit, Tonet metsemblables Mund TI shtoni gjatë Vitit 2018! Shtoni Tonet e qymyrit, tunxh, dhe Metale të Tjera në hapësirat tuaja të gíshme. ATO janě të përkryer për krijimin e një thyerje në një banjë ose kuzhinë, ose një mur për një sallë pritjeje, dhoma gjumi ose zonë ngrënieje. Kilomètre tri IV, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, 10000 Prishtinë Pllake shtrimi, ETIC gris 20x60cm, matériel qeramike Nëse po Mendoni të rregulloni shtëpinë tuaj këto kohë, ndoshta do të Doni të Dini se çfarë duket në Trend Tani. Sipas specialistëve të pllakave në Treg, KY është një parashikim MBI Trendet që do vijnë gjatë Vitit 2018! . . .

SUKSESI DËSHMOHET ME LOJALITETIN E KONSUMATORËVE TË KËNAQUR ME PRODUKETE DHE SHËRBIMET TONA CILËSORE. Stanovc, (magj. Prishtinë-Vushtrri) 42000 Vushtrri, Kosovë me dizenjot natyrore dhe Industriale Kaq të shquara së fundmi, ka shumë Liman me përzierje dizenjosh cimentoje, dizenjo druri, dizenjo mermeri APO me dizenjo gëlqerore. Ndërsa Ju Mund të keni zgjedhur Vetëm një nga këto për një Projekt dekorues, Trendi i materialeve të 2018 sugjeron që të Jeni Pak krijues dhe të përzieni dizenjo të ndryshme. Ju ftojme te vizitoni http://www.primeragroup.Al/Product-Category/pllaka/ku do të gjeni Liman shtrimi Duke filluar nga €7 metri katror. Pllakë Shtrimi, Ferrol Pizarra po mate antislip, gres Qeramikë, 0.00 x… Zakonisht Kur ne përziejmë Liman nga i njëjti lloj, zgjedhim ngjyra të ndryshme në të njëjtën tablo. Tashmë, tendenca “Matt dhe shkëlqim” në pllakat e 2018 sugjeron diçka krejtësisht të re; Duke kombinuar pllakat mat dhe me shkëlqim të së njëjtës ngjyrës. Rezultatet janě FENOMENALE, siç Mund ta shihni më lart. Pasi të ECNI nëpër dhomë dhe Drita të rrezatojë në sipërfaqet me shkëlqim, Muri do të marrë menjëherë jetë! . .

. Pllakë shtrimi PRIVILEGE PERLA, 45×45 cm, qeramike Pllakë Shtrimi, Boston Arena, gres Qeramikë, 45×45 cm.